Gudelj blij met keuze voor China: "Meerdere aanbiedingen"

6 januari 2017, 19:39

Nemanja Gudelj maakte deze week de overstap van Ajax naar het Chinese Tianjin TEDA. De middenvelder zegt klaar te zijn voor een nieuwe stap in zijn loopbaan en is erg gemotiveerd. Hij verwacht dat de Chinese competitie snel zal groeien door alle investeringen van de clubs.

Gudelj stelt in gesprek met MOZZART Sport dat hij lang heeft moeten nadenken over de aanbieding van Tianjin. "Ik heb meerdere aanbiedingen van Europese clubs gehad en heb gepraat met mensen die ik vertrouw en die goed kunnen beoordelen wat de beste keuze zou zijn voor mijn carrière", zegt de middenvelder, die veel verwacht van de Chinese competitie. "De competitie groeit snel en wordt alleen maar sterker. De clubs investeren veel en dat maakt het beter."

Bang om door zijn keuze voor China zijn plek in het nationale elftal van Servië te verliezen is Gudelj niet. Bondscoach Slavoljub Muslin heeft al aangegeven dat hij in principe gewoon in beeld blijft. "Ik wil maximaal presenteren en aan de verwachtingen voldoen zodat ik gewoon voor mijn land kan blijven uitkomen. Het doel voor mij en voor heel Servië is om het WK van 2018 te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen