Armenteros op schot voor Heracles, ruime zege Heerenveen

6 januari 2017, 16:34   Bijgewerkt: 6 januari 2017, 16:48

Heracles Almelo heeft de eerste oefenwedstrijd van 2017 in een overwinning omgezet. In Epe was de ploeg van John Stegeman met 2-0 te sterk voor De Graafschap. Samuel Armenteros was met twee doelpunten de man van de wedstrijd.  

Heracles kwam na ongeveer een half uur spelen op voorsprong. Na een goede combinatie met Robin Gosens was Armenteros uiteindelijk het eindstation om de 1-0 binnen te schieten. Ook na de pauze bleef de club uit Almelo de sterkste partij. De tweede treffer viel echter pas een kwartier voor tijd. Armenteros schoot zijn tweede van de middag binnen en bepaalde zo de eindstand op 2-0. Voor De Graafschap was het de eerste wedstrijd waarbij trainer Henk de Jong langs de lijn stond.

Heerenveen

Tijdens het trainingskamp in Spanje werkte sc Heerenveen een oefenwedstrijd af tegen Guangzhou Evergrande FC. De Friezen hadden weinig moeite met de Chinese tegenstander want er werd vrij eenvoudig met 5-0 gewonnen. Michel Vlap en Caner Cavlan wisten beiden twee keer te scoren. De andere treffer kwam op naam van Luciano Slagveer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen