Hull neemt Henriksen definitief over van AZ: "Voelt goed"

6 januari 2017, 13:58

Het afgelopen halfjaar speelde Markus Henriksen op huurbasis voor Hull City en de middenvelder maakt nu definitief de overstap van AZ naar de Premier League-laagvlieger. Vrijdag heeft de Noor voor 2,5 jaar getekend, laat de club weten. Henriksen is enthousiast over het nieuws.

Hull huurde de middenvelder het afgelopen halfjaar, maar had met AZ al afgesproken dat de Noor in de winter de definitieve overstap zou maken. "Het voelt goed", reageert Henriksen. "In mijn eerste maand moest ik erg wennen aan allemaal nieuwe dingen, maar nu voelt het goed. Ik wil nu mijn kwaliteiten laten zien op het veld. De Premier League is een grote stap ten opzichte van de Eredivisie en ik hoop dat ik de beste versie van mezelf ga laten zien in de komende periode."

De 24-jarige Henriksen maakte tot dusver in elf competitieduels zijn opwachting en wist daarin nog niet te scoren. Met Hull moet hij alle zeilen bijzetten, aangezien de club na twintig speelronden laatste staat in Engeland. "We hebben genoeg kwaliteit, maar we moeten ons op bepaalde gebieden verbeteren. Hopelijk kunnen we handhaving bewerkstelligen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen