Fledderus vecht zich terug: "Voelde dat het slecht was"

5 januari 2017, 22:14

Mark-Jan Fledderus raakte in september tijdens het uitduel bij Excelsior zwaar geblesseerd. De linkspoot scheurde zijn achterste kruisband en wist gelijk dat hij voor maanden was uitgeschakeld. Toch ziet hij inmiddels weer wat lichtpuntjes. Hetgeen kort na het incident niet het geval was.

"Na de wedstrijd bij Excelsior in de bus wist ik nog niet wat ik had, maar ik voelde dat het heel erg slecht was", vertelt hij. "Toen had ik wel even een emotioneel moment. Bram Castro zat naast me en die vroeg: 'Heb je zoveel pijn?' Ik zei: 'Nee, dat is het eigenlijk niet. Ik voel gewoon dat het heel slecht is en dat het kapot is.' Dat was wel een moeilijk moment.

"Ik train nu weer hard en moet zeggen dat er toch wat vooruitgang inzit", zegt de middenvelder van Heracles Almelo tegenover de camera's van FOX Sports. "Ik heb gekozen voor een revalidatie zonder operatie en dat kan ook heel goed bij een achterste kruisband. Alleen is het wel elke keer weer afwachten hoe de knie reageert op een stapje meer."

"Wat dat betreft is het heel lastig te zeggen. Het gaat niet heel goed, maar ik ben vooral met duurwerk bezig. Straks moet ik weer wat explosievere dingen doen. Springen, sprinten. Maar het is absoluut mijn doelstelling om dit seizoen nog in actie te komen en dan zien we wel weer verder. Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken", aldus Fledderus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen