Dele Alli blijft nuchter na zege: "Moeilijk te missen"

5 januari 2017, 08:40

Tottenham Hotspur deed woensdagavond goede zaken in de Premier League door Chelsea met 2-0 te verslaan. Beide doelpunten kwamen op naam van Dele Alli en beide keren fungeerde Christian Eriksen als aangever. De Engelsman had na afloop dan ook complimenten over voor zijn Deense ploeggenoot.

"Het waren geweldige ballen van Eriksen, het is moeilijk om te missen als de voorzet zo goed is", aldus Alli tegenover Spurs TV. De middenvelder vindt het geen probleem dat Tottenham niet direct wordt beschouwd als titelkandidaat. "We zijn juist blij dat we onder de radar blijven, maar wel punten pakken. Maar we blijven wel nuchter en er valt altijd nog iets te verbeteren", voegt hij tegenover Sky Sports toe.

Volgens Mauricio Pochettino laat de zege op Chelsea zien dat Tottenham gegroeid is als team. "We kunnen heel veel zeggen na deze overwinning, maar het belangrijkste is dat we hebben laten zien tegenstand te kunnen bieden aan één van de beste clubs in Europa. We hebben karakter getoond en laten zien dat we kunnen vechten, dat is het mooiste", stelt de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen