Conte baalt van einde reeks en vindt Spurs titelkandidaat

4 januari 2017, 23:43

Na overwinningen op achtereenvolgens Hull City (0-2), Leicester City (3-0), Manchester United (4-0), Southampton (0-2), Everton (5-0), Middlesbrough (0-1), Tottenham Hotspur (2-1), Manchester City (1-3), West Bromwich Albion (1-0), Sunderland (0-1), Crystal Palace (0-1), AFC Bournemouth (3-0) en Stoke City (4-2) werd Chelsea woensdag een halt toegeroepen door Tottenham Hotspur: 2-0. Daar baalt coach Antonio Conte van.

Door twee goals van Dele Alli ging Chelsea ten onder op White Hart Lane. "De wedstrijd was wel in balans. Het is niet makkelijk om tegen Tottenham te spelen. We hebben als een team en met karakter gespeeld en kansen gecreëerd, maar konden deze niet verzilveren. Het is raar dat wij twee van zulke goals tegen kregen, omdat we normaal gesproken goed verdedigen. Toch kan dit soort wedstrijden er een keer tussen zitten", aldus Conte.

Door de zeperd tegen de Spurs loopt Chelsea het zegerecord van veertien opeenvolgende wedstrijden van Arsenal (2001/2002) mis. "Het moest een keer gebeuren. Het is wel jammer dat de reeks ten einde is gekomen, maar Tottenham heeft een goed team. Ze zijn echt sterk en kunnen tot het einde meestrijden om de titel", verwacht Conte. "Wij moeten hard werken en de koppositie koesteren. Het wordt nog een zwaar gevecht", aldus de Italiaanse tacticus, die nog vijf punten voor Liverpool staat en een voorsprong van zeven punten op nummer drie Tottenham heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen