Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Rood Feghouli geseponeerd, Fernandinho mist vier duels

Rood Feghouli geseponeerd, Fernandinho mist vier duels

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 januari 2017 – West Ham United was verontwaardigd door de rode kaart van Sofiane Feghouli tegen Manchester United en ging daarom in beroep. Dat heeft goed uitgepakt voor de Premier League-club, aangezien de rode kaart van de Algerijn kwijtgescholden is en de buitenspeler daarom geen wedstrijden hoeft te missen.

West Ham bevestigt via de officiële clubkanalen dat de beroepscommissie van de FA heeft bepaald dat de kaart aan Feghouli ten onrechte getoond werd. De Algerijn kreeg afgelopen maandag al na een kwartier spelen een rode kaart tegen Manchester United na een charge op Phil Jones. Hij zag zijn ploeg vervolgens ruim een uur lang stand houden, maar de bezoekers uit Manchester wisten het numerieke verschil in het laatste half uur uit te buiten: 0-2.

Feghouli werd aanvankelijk voor drie wedstrijden geschorst, maar hoeft door het succesvolle beroep geen streep te zetten door de FA Cup-wedstrijd tegen Manchester City (derde ronde) en de belangrijke Premier League-duels met Crystal Palace en Middlesbrough.

Fernandinho
Manchester City-middenvelder Fernandinho heeft minder goed nieuws te horen gekregen. De Braziliaan is voor vier duels geschorst, na zijn harde tackle in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Burnley van afgelopen maandag. Fernandinho mist derhalve het FA Cup-treffen met West Ham en de competitiewedstrijden van Man City tegen Everton, Tottenham Hotspur en West Ham.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd