Ajax-opponent wisselt ene international in voor de andere

4 januari 2017, 17:01

Ajax krijgt in de zestiende finale van Europa League niet te maken met Bartosz Bereszynski. De verdediger keert Legia Warschau de rug toe en gaat aan de slag bij Sampdoria. Waar de ene international van Polen bij de Ajax-opponent vertrekt, wordt de ander verwelkomd. Artur Jedrzejczyk komt de gelederen van de club uit de Poolse hoofdstad namelijk versterken.

Bereszynski verdedigde vier jaar lang de clubkleuren van Legia, maar heeft getekend bij Sampdoria. De oud-speler van Lech Poznan speelde in totaal 108 duels voor de ploeg uit Warschau, die hij alvast veel succes wenst in de knock-outfase van de Europa League. "Ik zal altijd duimen voor Legia en ben ervan overtuigd dat ze Ajax kunnen uitschakelen in de Europa League", zegt Bereszy?ski op de Legia-site.

Voor aanwinst Jedrzejczyk (foto) is het een terugkeer bij Legia, aangezien de verdediger tussen 2006 en 2013 en later ook nog een half jaar op huurbasis bij de Poolse topclub speelde. Tussendoor speelde de international bij Krasnodar. Jedrzejczyk scoorde afgelopen jaar in de met 1-2 verloren interland van Polen tegen het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen