'Ajax aast op Braziliaan en volgt twee eredivisie-uitblinkers'

3 januari 2017, 13:49

Ajax gaf onlangs al aan dat het meer zou gaan scouten op de Zuid-Amerikaanse markt en is nu werk aan het maken van de komst van een Braziliaanse vleugelaanvaller. Om wie het precies gaat is niet duidelijk, maar de Amsterdammers hebben hun oog laten vallen op een speler die het liefst op de rechterflank speelt maar ook vanaf links kan acteren. Ook heeft Ajax twee smaakmakers uit de Eredivisie op het lijstje staan.

Voetbal International meldt dat het scoutingsapparaat van Ajax in Zuid-Amerika is uitgekomen bij een rechtsbuiten, die ook op links uit de voeten kan. De scouts hebben hun transferadvies doorgegeven aan de clubleiding. In eerste instantie kijkt Ajax in het buitenland naar een vleugelaanvaller die een directe versterking is, anders wordt er binnen de landsgrenzen gezocht.

In het kader hiervan prijken de namen van Ridgeciano Haps en Sam Larsson op de scoutingslijst van Ajax. VI meldt dat de Amsterdamse topclub beide spelers al lange tijd in de gaten houdt. Haps ligt nog tot medio 2019 vast bij AZ, Larsson heeft nog een contract tot medio 2018 bij sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen