Nieuws bij Leverkusen, HSV, Frankfurt en Wolfsburg

3 januari 2017, 11:22

Er is op deze dinsdag volop nieuws te vermelden uit de Bundesliga. Zo heeft Bayer Leverkusen de technische leiding van het team versterkt met Jörn Wolf. De 40-jarige Duitser komt hoofdcoach Roger Schmidt helpen en gaat een coördinerende rol spelen bij de trainers en het team. Wolf is voormalig mediadirecteur van Hamburger SV.

Over HSV gesproken: trainer Markus Gisdol heeft laten weten dat hij Emir Spahic niet meer nodig heeft. "Er zijn de afgelopen weken belangrijke veranderingen gaande binnen de ploeg. In onze plannen voor de toekomst is geen rol weggelegd voor Spahic en daarom is het voor de club en de speler het beste als de wegen scheiden", zegt Gisdol over de 36-jarige Spahic, die voor zijn periode bij HSV bij Leverkusen ontslagen werd wegens een kopstoot.

VfL Wolfsburg heeft op zijn beurt tijdelijk afscheid genomen van Carlos Ascues. De 24-jarige verdediger wordt uitgeleend aan FBC Melgar, een club uit Peru.

Eintracht Frankfurt heeft tot slot een jonge middenvelder vastgelegd. De Bundesliga-club maakt via de officiële clubkanalen bekend dat de 19-jarige Max Besuschkow een contract tot medio 2020 getekend heeft. Het talent is afkomstig van VfB Stuttgart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen