Vitesse staat voor mutaties en wil betere seizoenshelft

6 januari 2017, 07:58

Vitesse is zich op het trainingskamp in het Spaanse Orihuela aan het voorbereiden op de tweede seizoenshelft, maar weet nog niet precies hoe de selectie er bij het sluiten van de winterse transfermarkt uit zal zien. Waar Alexander Büttner waarschijnlijk aan de gelederen wordt toegevoegd, is de kans aannemelijk dat Abiola Dauda, Kosuke Ota en Marvelous Nakamba gaan vertrekken uit Arnhem.

Nakamba wordt in verband gebracht met clubs als Everton, Anderlecht, Hamburger SV en VfL Wolfsburg. Toch heeft technisch directeur Mo Allach bij Omroep Gelderland bevestigd dat er nog niets concreet is. "Nee, ik heb nog niks gehoord. Ik las ook dat Anderlecht geschrokken zou zijn van de vraagprijs, maar we hebben nog nooit een gesprek met ze gehad", aldus Allach, die Dauda groen licht gaf om niet op trainingskamp te gaan en te vertrekken. "Met Ricky van Wolfswinkel en Yuning Zhang hebben we twee hele goede spitsen", zegt de technisch directeur, die Büttner een contract tot medio 2019 heeft voorgeschoteld. Zaakwaarnemer Aleksandar Bursac [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/309681/kamp-buttner-verwacht-snel-aanbieding-van-vitesse/,_blank,verwachtte] al dat dit zou gebeuren.

Omroep Gelderland sprak ook met coach Henk Fraser in Orihuela. "Het doel is dat we deze week een goede basis leggen voor de tweede helft van het seizoen. We weten namelijk wat ons te doen staat: beter presteren dan in de eerste helft van het seizoen. Zo simpel is het", aldus Fraser over het trainingskamp. "We gaan deze week er hard aan werken dat we nog meer een team zijn. Je zag de laatste wedstrijden dat het al iets beter ging en dat moet nog meer. We gaan dus hard trainen, maar ook aan teambuilding doen en plezier hebben", stelt de trainer, die vrijdag met Vitesse oefent tegen SC Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen