Nijland verwacht snel duidelijkheid omtrent Rusnák

2 januari 2017, 23:04

Hans Nijland bevestigt dat de transfer van Albert Rusnák in een afrondende fase zit. De aanvallend ingestelde speler van FC Groningen onderhandelt momenteel met Real Salt Lake City. De directeur verwacht een overeenkomst tussen alle partijen.

"In deze dagen verwacht ik daarover duidelijkheid", aldus Nijland tegenover Voetbal International. Hij wil de salarishuidhouding van Groningen in balans krijgen door wat spelers te verkopen. "We geven nu iets meer uit dan begroot en dat komt onder meer omdat we een te grote selectie hebben. Voor Rusnák zullen we dan ook geen vervanger halen, die hebben we met Oussama Idrissi al in huis."

"Voor Danny Hoesen, Hedwiges Maduro en Martijn van der Laan is bekend dat ze mogen vertrekken, maar vooralsnog is er niets concreet. Zulte Waregem heeft drie weken geleden interesse getoond in Bryan Linssen, maar daarna hebben we niets meer gehoord. Ik hoor dat er veel belangstelling vanuit België is voor Simon Tibbling, maar bij ons heeft zich niemand voor hem gemeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen