Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Neville: "Het was een chaos in het hoofd van Dean"

Neville: "Het was een chaos in het hoofd van Dean"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 januari 2017 – Gary Neville is van mening dat scheidsrechter Mike Dean er maandagavond een potje van maakte in Londen. De arbiter moest het duel van West Ham United met Manchester United (0-2) in goede banen leiden. Hij stuurde Sofiane Feghouli na een kwartier met rood van het veld.

Feghouli kreeg rood na een overtreding op Phil Jones. Vervolgens opende Juan Mata in de tweede helft de score en was de tweede treffer buitenspel. In de ogen van Neville had juist Cheikhou Kouyate rood moeten krijgen vanwege een overtreding op Henrikh Mkhitaryan. "Het was misschien de reactie van de United-spelers en Jones die voor de rode kaart zorgden", vertelt Neville aan Sky Sports.

"Het is een slechte beslissing. Ik denk dat de tackle van Kouyate in de tweede helft juist een rode kaart was, want hij ging over de bal heen op Mkhitaryan. Dat was veel slechter en hij nam het risico om het been van de tegenstander te breken. Het was een chaos in het hoofd van Dean. Ook zijn grensrechter was niet in vorm. Het is geen goede dag voor de arbitrage en United heeft daarvan geprofiteerd."

"Ik weet zeker dat Slaven Bilic woedend zal zijn. Uiteraard is het lastig voor ze omdat ze direct moeten oordelen en wij het beeld vaker te zien krijgen. Maar in het stadion dacht niemand aan een rode kaart. Iedereen was verbaasd. Ik ben een voorstander van videotechnologie." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd