Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mourinho: "Ik heb niet met West Ham United te doen"

Mourinho: "Ik heb niet met West Ham United te doen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 januari 2017 – José Mourinho was maandag maar al te gelukkig met de 0-2 overwinning van Manchester United op West Ham United. De Portugese coach had geen boodschap aan de reactie na afloop van West Ham, dat de rode kaart voor Sofiane Feghouli onterecht vond.

Scheidsrechter Mike Dean stuurde Feghouli na een kwartier al van het veld na een overtreding op Phil Jones. "Ik heb het niet gezien, maar ik heb ook niet met West Ham United te doen. Als je het over arbitraire beslissingen hebt, dan zijn we de kampioen van de slechte beslissingen. De afgekeurde goal van Zlatan, een overduidelijke strafschop tegen Crystal Palace", somt Mourinho op in de Engelse media.

Pas in de tweede helft maakte United gebruik van het overwicht middels een doelpunt van invaller Juan Mata. Het spelniveau stemde Mourinho lang niet altijd tevreden. "Natuurlijk was ik teleurgesteld door enkele fouten en beslissingen op het veld, maar dat is vermoeidheid. Wonderen bestaan niet." United staat zesde in de Premier League.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd