Go Ahead Eagles haalt Manu terug naar Nederland

31 december 2016, 19:05

Elvis Manu is na de jaarwisseling weer op de Nederlandse velden te bewonderen. Go Ahead Eagles meldt zaterdag dat het de 23-jarige aanvaller voor de rest van dit seizoen huurt van de Engelse tweedeklasser Brighton & Hove Albion.

Manu verruilde Feyenoord, de club waarvan hij de jeugdopleiding doorliep, in de zomer van 2015 voor Brighton. Bij de Engelse club slaagde hij er niet in door te breken. Manu ziet in Go Ahead een 'echte volksclub'. "Ik hoop heel snel een klik te hebben met de fans. Dat is belangrijk voor mij. Ik ben een publieksspeler die altijd met het hart speelt en alles geeft. Voetbal spelen is zo mooi om te doen. Daarom ben ik ook zo blij dat Go Ahead Eagles me de kans geeft weer lekker te voetballen, nadat ik de afgelopen anderhalf jaar wat minder heb gespeeld", aldus Manu op de officiële website van Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles staat laatste in de Eredivisie, Manu gaat desondanks voor handhaving. "Ik heb me uiteraard een beetje verdiept in de eerste seizoenshelft en hoorde toch wel van veel mensen dat Go Ahead Eagles de nodige pech heeft gehad. Vooral met scoren", zegt Manu. "Ik hoop en denk dat ik op dat gebied belangrijk kan zijn met assists en goals. Daar ga ik in ieder geval niets minder dan alles voor geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen