Prachtjaar voor Heracles: "Blijft mijn hele leven bij"

30 december 2016, 13:32

Het was een jaar om nooit te vergeten voor Heracles Almelo. De Heraclieden presteerden zeer goed in de Eredivisie en wisten zich zelfs in de play-offs voor de eerste keer in de clubhistorie te plaatsen voor Europees voetbal. Thomas Bruns, de aanvoerder in de ploeg van coach John Stegeman, heeft van 2016 genoten. 

"Als ik terugkijk was 2016 een jaar beter dan ik gehoopt had. Zowel persoonlijk als op voetbal gebied. Wij hebben als team natuurlijk geschiedenis geschreven dat is wel echt geweldig", zegt de trotse Bruns op de clubwebsite over het succes van Heracles. "De huldiging blijft mijn hele leven bij, dat was zo speciaal. Dat had ik nog nooit meegemaakt en de club ook niet", stelt de captain, die weinig dieptepunten kende in 2016. "Daar moet ik wel even over nadenken. Het was eigenlijk een heel mooi jaar. Ja, als ik iets moet zeggen dan is het de nederlaag in de uitwedstrijd tegen FC Twente. Gelukkig krijgen wij in de tweede week van het nieuwe jaar de kans om dit recht te zetten."

In het nieuwe jaar hoopt Bruns wederom te kunnen verrassen met Heracles. "Voor volgend jaar hoop ik weer op veel mooie momenten. Ik wil alle mensen om wie ik geef zo dicht mogelijk bij mij te houden. En nog fitter en beter zijn op voetbalgebied om zoveel mogelijk te winnen", stelt de aanvallende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen