Fortuna-spelers blij: "Oliseh dwingt automatisch respect af"

29 december 2016, 20:39

Fortuna Sittard verraste deze week met het aanstellen van Sunday Oliseh. De oud-speler van Ajax wordt de nieuwe hoofdtrainer van de club uit Limburg. Binnen de spelersgroep wordt er vol enthousiasme gereageerd op het aantrekken van de Nigeriaan.

Aanvaller Roald van Hout vertelt op de clubwebsite dat hij positief verrast werd door het nieuws. "Het eerste dat ik dacht was: 'wat een grote voetbalnaam heeft de club binnengehaald.' Hij heeft als speler veel meegemaakt en dat is uiteraard erg interessant. Oliseh dwingt automatisch respect af. Iedereen in de voetbalwereld kent hem en hij is qua ervaring het tegenovergestelde van Ben van Dael."

Ook aanvoerder Ferry de Regt hoefde niet na te vragen over wie het ging. "Ik kende hem direct van Ajax. Oliseh heeft natuurlijk voor grote clubs gespeeld, dus hij kan zijn ervaring overbrengen op de groep. Dat we er samen een mooie, tweede seizoenshelft van maken."

Met Junior Torunarigha treft Oliseh een landgenoot bij Fortuna. "Ik ben blij met de nieuwe trainer, omdat hij de nationale ploeg van Nigeria trainde. Ik kijk uit naar de training", aldus de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen