De kop is eraf voor Hahn: "Laten zien dat ik de beste ben"

28 december 2016, 21:50

Warner Hahn heeft zijn eerste dagen bij Excelsior achter de rug. De doelman wordt in de tweede seizoenshelft door de Kralingers gehuurd van Feyenoord. "De drang om te spelen en mezelf te bewijzen is heel groot. Ik wil laten zien wat ik kan en veel minuten maken", zegt de keeper, die teruggekeerd is van een zware knieblessure.

In gesprek met RTV Rijnmond staat Hahn stil bij zijn tijdelijke overstap naar Excelsior, dat met Tom Muyters, Filip Kurto, Alessandro Damen en Mike Havekotte al wel genoeg keepers onder contract had staan. "Garanties om te spelen heb je nooit, maar ze hebben mij niet voor niets gehaald", zegt Hahn, die door coach Mitchell van der Gaag nog niet betiteld is al de nummer één doelman. "Het enige wat ik kan doen is mijn best. Ook zal ik moeten laten zien dat ik de beste keeper binnen de selectie ben, maar dat komt wel goed."

Hahn heeft weinig tijd nodig gehad om zich comfortabel te voelen bij Excelsior. "Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar Excelsior is FC Dordrecht in het groot. Iedereen is heel vriendelijk en met elkaar bezig. Het voelt als een kleine familie", stelt de doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen