Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Loovens kopt Sheffield naar zege op Newcastle United

Loovens kopt Sheffield naar zege op Newcastle United

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 december 2016 – Glenn Loovens sloot maandagavond kerst met een uitstekend gevoel af. De Nederlandse verdediger kopte Sheffield Wednesday op bezoek bij koploper Newcastle United naar een 1-0 overwinning.

Beide ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd. Nummer zes Sheffield bood goed weerstand in Newcastle en was vooral in het begin van de tweede helft de bovenliggende partij. In die fase sloeg het ook toe. De bal bleef voor het doel hangen, waarna Loovens van dichtbij alleen zijn hoofd nog tegen de bal hoefde te zetten. Het was zijn eerste treffer in dienst van de Engelsen.

Direct na het doelpunt nam Sheffield de verdedigende stellingen in. Newcastle wist daar sporadisch door te komen, maar vond doelman Keiren Westwood op zijn pad. Sheffield gokte alleen nog op de counter tegen de ploeg van trainer Rafael Benítez. Op die wijze trok het de drie punten over de streep in de Championship-wedstrijd.

Newcastle staat door de 1-0 nederlaag slechts een punt voor op achtervolger Brighton & Hove Albion. Het Reading van Jaap Stam volgt op de derde plek en met zes punten minder op gepaste achterstand. Sheffield Wednesday staat zesde met drie punten achterstand op Reading.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd