Janssen terug bij Spurs, Chinese kopzorgen voor Wenger

23 december 2016, 15:50

In de maand december kwam Vincent Janssen nog niet in actie voor Tottenham Hotspur, maar daar komt mogelijk snel verandering in. Trainer Mauricio Pochettino heeft vandaag (vrijdag) laten weten dat de Nederlander bij de wedstrijdselectie zit voor het duel met Southampton van volgende week woensdag.

Janssen, die kampte met een enkelkwetsuur, traint sinds vorige week weer volledig met de groep mee in Londen en woensdag kan hij dus zijn rentree maken. Net als Janssen keert ook Toby Alderweireld na een periode van afwezigheid terug in de selectie van The Spurs. Erik Lamela is nog niet van de partij.

Wenger vreest voor China

Eerder vandaag werd bekend dat Chelsea-middenvelder Oscar zijn loopbaan gaat vervolgen bij Shanghai SIPG. "Het is een verrassing", reageert Arsenal-trainer Arsene Wenger in Engelse media. Met de transfer is naar verluidt een bedrag rond de zestig miljoen euro gemoeid. Wenger ziet met lede ogen aan dat er steeds meer grote namen naar China vertrekken. "Ze investeren heel veel geld. Het Chinese voetbal kan in de toekomst een probleem gaan vormen voor de Premier League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen