Welbeck op de weg terug bij Arsenal, dat wil winnen

23 december 2016, 10:32

Sinds mei staat Danny Welbeck buitenspel bij Arsenal, maar de spits is op de weg terug bij Arsenal. Arsene Wenger heeft vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met West Bromwich Albion bevestigd dat de Engelsman weer volledig met de groep meetraint.

Welbeck kampt sinds mei met een zware knieblessure, maar kan op korte termijn dus zijn rentree gaan maken voor The Gunners. "Dat is het goede nieuws", sprak de Fransman op het persmoment. Het duel met West Brom op Tweede Kerstdag staat voor Arsenal in het teken van revanche. De laatste twee competitieduels gingen namelijk verloren. "We moeten met een reactie komen. We hebben van de laatste twintig er slechts twee verloren, maar willen op de juiste manier antwoorden."

West Brom hoopt echter roet in het eten te gooien. "Het is altijd geweldig om een topclub te verslaan", wrijft trainer Tony Pulis zich alvast in zijn handen. "Arsenal op Tweede Kerstdag verslaan, zou voor ons erg mooi zijn. Op bezoek bij Arsenal moeten wij echter ons topniveau halen om in de buurt te komen van een resultaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen