Gouden Schoen lonkt voor Vormer: "Zou het verdienen"

Gouden Schoen lonkt voor Vormer: "Zou het verdienen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 december 2016 – In 2014 verkaste Ruud Vormer van Feyenoord naar Club Brugge en de middenvelder heeft zich in België inmiddels behoorlijk populair gemaakt. De controleur zou het verdienen om dit jaar de Gouden Schoen te winnen, zo vinden Michel Preud'homme en Timmy Simons.

Vormer scoorde woensdag twee keer tegen Eupen in de met 1-4 gewonnen wedstrijd. Tijdens dat duel zongen de meegereisde supporters 'Vormer Gouden Schoen', zo heeft Preud'homme ook gehoord. "Hij zou in elk geval een verdiende winnaar zijn, net zoals Izquierdo. Ik moet nog eens nadenken wie ik bovenaan ga zetten als ik mijn stemformulier krijg", zegt de trainer op de clubwebsite.

Aanvoerder Timmy Simons sluit zich bij die woorden aan. "Het zou leuk zijn als de Gouden Schoen naar Brugge zou komen. We hebben meerdere spelers in de kern die kans maken na het jaar dat we achter de rug hebben. Refaelov, Izquierdo en Ruud natuurlijk. Ruud zet zichzelf opnieuw in de kijker met twee doelpunten, maar hij speelt al het hele jaar op een constant hoog niveau. Hij speelt al zo sinds januari, met uitschieters in de play-offs. Naar het einde van het jaar toe valt dat natuurlijk nog wat meer op, zeker als de doelpunten dan komen."

Reacties

gerelateerd