Mourinho voelt zich rot om Memphis, prijs Mkhitaryan

22 december 2016, 09:17

José Mourinho vindt niet dat hij Memphis Depay dit seizoen een echte kans heeft gegeven om zich te manifesteren bij Manchester United. Omdat de Portugese manager de Nederlandse vleugelaanvaller weinig speeltijd geeft, wordt de voormalig PSV'er veelvuldig in verband gebracht met een vertrek van Old Trafford. Dat zou Mourinho jammer vinden.

In gesprek met Sky Sports geeft Mourinho aan dat hij spelers als Ashley Young en Memphis meer kansen had willen geven. "Ik trek het mezelf wel aan dat ik niet iedereen een echte kans heb gegeven. Op bepaalde posities in onze selectie zijn we gewoon overbezet. Als ik eerlijk ben, heb ik jongens als Ashley Young en Memphis Depay geen serie wedstrijden laten spelen om zich te kunnen laten zien. Daar voel ik me wel slecht over", geeft Mourinho toe.

Tot aan de herfst had Mourinho het moeilijk met en bij Manchester United, maar met een zegereeks van drie wedstrijden lijkt de Portugees de smaak steeds beter te pakken te krijgen. Los daarvan voelt de succesmanager zich uitstekend in Manchester. "Als ik mijn contract nu zou kunnen verlengen, zou ik dat zonder overleg met mijn adviseurs doen", aldus Mourinho, die nog 2,5 jaar onder contract staat. "Iedereen weet dat ik van deze baan hou. China is aantrekkelijk vanwege het geld, maar ik vind de niveau van het voetbal nog belangrijker. Zeker op mijn leeftijd (53 jaar, red.)."

Prijs voor Mkhitaryan

Ander nieuws rond Manchester United: Henrikh Mkhitaryan is voor de zesde keer op rij Voetballer van het Jaar geworden in Armenië. Voor de spelmaker is het al de zevende in keer in totaal dat hij deze prijs in de wacht heeft gesleept.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen