Herstelde Hahn maakt het seizoen af bij Excelsior

21 december 2016, 16:18   Bijgewerkt: 21 december 2016, 18:11

Warner Hahn wordt, zoals al verwacht werd, voor de rest van het seizoen door Excelsior gehuurd van Feyenoord. Dat hebben beide clubs uit Rotterdam woensdag wereldkundig gemaakt. De 24-jarige goalie krijgt in Kralingen weer de kans om wedstrijdritme op te doen, nadat hij hersteld is van een zware knieblessure.

Hahn voegt zich vanaf 1 januari bij de selectie van Excelsior. "Ik heb er veel zin in. Ik ben er lang uit geweest en wil nu heel graag wedstrijden spelen", zegt de geboren Rotterdammer op de website van zijn nieuwe club. Hij heeft een zware tijd achter de rug, vanwege zijn knieblessure. In totaal stond hij tien maanden buitenspel. "Je komt jezelf goed tegen, als persoon en speler heb ik flinke stappen gemaakt. Het was voor mij voor het eerst dat ik er zo lang uit was en het is moeilijk uit te leggen hoe dat is. Van tevoren had ik daar ook geen idee van. Als het je overkomt, weet je pas echt hoe dat is.''

De keeper kent keeperstrainer Ronald Graafland al en heeft Excelsior de eerste seizoenshelft op de voet gevolgd. "Het is een goed team, dat leuk voetbalt en veel doelpunten maakt. Ze krijgen er echter ook veel tegen. Die eerste twee dingen moeten we zo houden, maar dat laatste moet veranderen. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen", stelt Hahn, die eerder al eens verhuurd werd aan PEC Zwolle.

Van Geel

Bij Feyenoord achten ze het verstandig dat Hahn elders weer ritme opdoet. "Voor Warner is het belangrijk dat hij na zijn blessure weer aan spelen toekomt op eredivisieniveau", zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "Die kans krijgt hij bij Excelsior, nadat hij het afgelopen jaar hard heeft gewerkt om weer wedstrijdfit te worden. Bovendien hebben we met Brad Jones, Pär Hansson, Justin Bijlow en de van een blessure terugkerende Kenneth Vermeer voldoende bezetting voor de tweede seizoenshelft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen