Veerkrachtig Atalanta doet goede zaken in de Serie A

20 december 2016, 22:51

Het duel tussen Atalanta Bergamo en Empoli leek dinsdagavond op een 1-1 gelijkspel uit te draaien, maar de thuisploeg pakte in de slotfase alsnog het volle pond. Marco D'Alessandro werd met een treffer in blessuretijd de matchwinner namens Atalanta: 2-1.

Atalanta, dat op de keurige zesde positie staat, was in de eerste helft meer dan de bovenliggende partij tegen de laagvlieger. De ploeg, die de laatste drie duels niet wist te winnen, slaagde er echter niet in om een doelpunt te produceren. Dat lukte de uitploeg wel, in de 51ste minuut. Levan Mchedlidze zette in de 51ste minuut de 0-1 op het scorebord met de eerste doelpoging van de wedstrijd van Empoli.

De thuisploeg leek zodoende op weg naar een verveelde avond, maar rechtte in de slotfase de rug. Met zijn vijfde van het seizoen scoorde Franck Kessié een kwartier voor tijd de gelijkmaker, waarna D'Alessandro in blessuretijd ook nog de 2-1 produceerde. Daardoor sluit Atalanta de eerste seizoenshelft af als nummer zes en heeft het na de winterstop nog voldoende mogelijkheden om zelfs nog te stijgen in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen