Nieuwe prijs lonkt voor Ronaldo: "Weet zeker dat hij wint"

20 december 2016, 16:21

Hij won vorige week al de Gouden Bal, maar voor Cristiano Ronaldo lonkt er op korte termijn nog een zeer eervolle onderscheiding. Op 9 januari 2017 wordt namelijk de prijs voor 'Best FIFA Men's Player 2016' uitgereikt in Zürich en volgens Nani is het wel duidelijk wie die prijs moet winnen.

De buitenspeler van Valencia stelt dat Ronaldo de beste op de Europese velden was in 2016. De aanvaller van Real Madrid is net als Lionel Messi en Antoine Griezmann genomineerd voor de prestigieuze FIFA-award. "Dat zeg ik niet omdat we vrienden zijn, maar omdat het de waarheid is. Hij was geweldig en stak in 2016 met koppers en schouders boven de rest uit. Ik ben benieuwd naar het gala, maar ik weet zeker dat hij gaat winnen."

Nani en Ronaldo hebben een rijk verleden samen, aangezien het duo elkaar al jaren kent van de nationale ploeg en hun periode bij Manchester United. Dit jaar wonnen ze met Portugal het EK in Frankrijk. "We hebben een enorme historie samen", zegt hij op de site van de FIFA. "We hebben de helft van onze levens samen doorgebracht!"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen