Utrecht bouwt aan toekomst en bindt jeugdinterlands

20 december 2016, 09:00

FC Utrecht heeft met het oog op de toekomst de contracten van drie jeugdspelers verlengd. Verdediger Jelle de Lange, doelman Thijmen Nijhuis en middenvelder Odysseus Velanas hebben hun krabbel gezet onder een nieuw contract. De Lange en Nijhuis tekenen bij tot 2019 (met een optie voor een extra jaar), Velanas ligt nu vast tot de zomer van 2020. 

Coach en technisch manager Erik ten Hag vindt het een goede zaak dat Utrecht goede zaken heeft gedaan voor de toekomst. "Jelle, Thijmen en Odysseus zijn talentvolle spelers die een goede ontwikkeling doormaken. Wij hebben er bovendien vertrouwen in dat zij een volgende stap in hun loopbaan kunnen maken. Wij zullen hierin de professionele begeleiding en support bieden om daar het maximale uit te halen", aldus Ten Hag op het digitale thuis van de Domstedelingen.

De drie jeugdspelers zijn jeugdinternational van Oranje. De Lange speelde interlands voor onder 17 en onder 18, Nijhuis deed dat bij onder 16, onder 17, onder 18 en onder 19. Velanas vertegenwoordigde Nederland bij onder 17, onder 18 en onder 19.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen