Uitgevallen Van Persie ziet Fenerbahçe zege boeken

19 december 2016, 20:01

Het is Fenerbahçe maandagavond gelukt te profiteren van het puntenverlies van Galatasaray eerder dit weekend. Voor eigen publiek had het voldoende aan een 3-0 overwinning op Gençlerbirligi. Moussa Sow en Fernandão tekenden voor de doelpunten.

Gregory van der Wiel ontbrak in het elftal van trainer Dick Advocaat. Hij zette de rechtsback onlangs uit de selectie vanwege disciplinaire redenen. Robin van Persie verscheen wel aan de aftrap, maar moest na een kwartier al geblesseerd naar de kant. De noodgedwongen wissel bleek uiteindelijk een gouden greep te zijn. Invaller Moussa Sow schoot Fener vlak voor rust op voorsprong.

Vlak voor tijd deed ook Fernandão een duit in het zakje door het duel drie minuten voor het einde in het slot te gooien. Sow zorgde met de 3-0 voor een fraai slotakkoord. Fenerbahçe staat vierde in de Turkse competitie met twee punten minder dan nummer drie Galatasaray. Koploper Basaksehir heeft een voorsprong van zeven punten op het elftal van Advocaat.

BursasporAntalyaspor

Naast Fenerbahçe kwamen ook Bursaspor en Antalyaspor maandagavond in actie. Bursaspor stapte met een 2-1 overwinning van het veld. Kubilay Kanatsizkus opende na twintig minuten de score, waarna Pablo Batalla de 2-0 produceerde. De bezoekers kwamen nog terug via Deniz Kadah, maar stonden na afloop met lege handen. Bursaspor staat in de competitie slechts een punt achter op Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen