Klopp: "Origi speelt momenteel op een erg hoog niveau"

19 december 2016, 19:06

Jürgen Klopp is erg onder de indruk van de kwaliteiten van Divock Origi. Met vijf doelpunten in zijn laatste vijf wedstrijden verkeert de aanvaller van Liverpool in topvorm. Hij moet zijn ploeg maandagavond aan een overwinning helpen tegen stadsgenoot Everton.

"Hij speelt momenteel op een erg hoog niveau en heeft alles om een prachtige carrière op te bouwen. Hij weet dat hij nog beter kan en er ook nog dingen beter moeten, maar ik heb gezien dat hij erg gegroeid is. Op zijn 21e is hij al zo goed dat ik niet weet waar zijn ontwikkeling zal eindigen. Ik weet honderd procent zeker dat hij alles heeft om een prachtige loopbaan te krijgen, maar momenteel zit hij nog niet op zijn top", vertelt Klopp aan de Liverpool Echo.

Ook teamgenoot Jordan Henderson is louter positief over de Belgisch international. "Ik denk dat hij veel leert van de trainer en de rest van de staf. Wat mij betreft, is er geen betere plaats op de wereld dan hier. Hij heeft aan het begin van het seizoen misschien niet zoveel gespeeld als hij eigenlijk had gewild, maar hij heeft geduld getoond en is hard blijven werken. Hij heeft goed getraind en zijn kans afgewacht. Nu hij die kans krijgt, laat hij het ook zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen