'Feyenoord: verhuur Hahn en geen winterse aankopen'

19 december 2016, 15:00

Warner Hahn is bijna volledig hersteld van een knieblessure, maar dat betekent niet dat hij in de tweede seizoenshelft ineens de eerste keeper van Feyenoord wordt. De Rotterdamse club is namelijk van plan om de doelman na de winterstop een halfjaar te verhuren, zo meldt Voetbal International.

Het liefst stalt Feyenoord de keeper bij een club uit de Eredivisie en Go Ahead Eagles en Excelsior lijken de goalie in te willen lijven. Die clubs hopen, met Hahn in het doel, na de winterstop handhaving in de Eredivisie te bewerkstelligen.

Overigens is de kans klein dat Feyenoord komende winter de transfermarkt opgaat om versterkingen te halen. Het bestuur vindt namelijk dat de huidige selectie sterk genoeg is om voor de titel mee te strijden na de winterpauze.

Feyenoord vindt sparringpartner

De club slaat tijdens de seizoensonderbreking haar tenten op in het Spaanse Marballa en de koploper heeft een tegenstander weten te strikken voor een oefenwedstrijd. De club meldt dat het op zaterdag 7 januari de degens zal kruisen met het Duitse FSV Mainz. Feyenoord werkt tussen 3 tot 8 januari een trainingskamp af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen