Veltman: "Uitfans vierden het alsof ze drie punten pakten"

18 december 2016, 20:19

Na afloop van de in 1-1 geëindigde kraker tussen Ajax en PSV liep Joël Veltman met een teleurgesteld gevoel door de mixed zone van Amsterdam ArenA. Hij baalde ervan dat er een 1-0 voorsprong weggegeven werd tegen de concurrent uit Eindhoven, die volgens hem meer dan tevreden was met de remise.

"Duizend procent zeker dat PSV hier tevreden mee is", sprak Veltman na de wedstrijd tegenover de verzamelde pers. "De uitfans vierden het alsof ze drie punten pakten. Daar leken ze ook voor te komen, terwijl wij vol voor de drie punten wilden gaan", stelt Veltman.

Op veel fronten was Ajax beter dan PSV, maar in de afronding niet. "Het ontbrak aan de finishing touch. De bal ging er steeds nét niet in", bromt Veltman, die invaller Mateo Cassierra meerdere kansen om zeep zag helpen. "Hij speelde een goede wedstrijd, maar als spits word je toch afgerekend op de doelpunten. Dat we twee spelers (Kasper Dolberg en Anwar El Ghazi, red.) snel moesten wisselen, was trouwens wel even moeilijk. Het was even zoeken."

"Deze wedstrijd veroorzaakt een teleurstellend gevoel", was de conclusie van Veltman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen