Geen winnaar bij spannend duel tussen Groningen en Eagles

18 december 2016, 16:31

In een boeiend duel hebben FC Groningen en Go Ahead Eagles met 1-1 gelijk gespeeld. Groningen kwam op voorsprong via Mimoun Mahi, die met een prachtig schot Theo Zwarthoed kansloos liet. Snel was het weer gelijk via Jarchinio Antonia, die ook schitterend afrondde. In de tweede helft waren de grootste kansen voor de Eagles kregen beide ploegen nog genoeg kansen op de voorsprong, maar gescoord werd er niet meer.

De Eagles stelden daar tot hun 1-1 alleen wat afstandsschoten tegenover. Leon de Kogel en Rochdi Achenteh mikten naast. De Kogel, als echte targetman in de spits, werd zelf nauwelijks in stelling gebracht. Maar hij bewees zijn waarde toen hij na een corner van Groningen Antonia de diepte instuurde. Die omspeelde zijn man, rende op Sergio Padt af en verschalkte de keeper met een hoog schot: 1-1.

Daarmee was het even gedaan met de kansen voor de Eagles. Groningen werd langzaam wakker en Faber bracht met Alexander Sorloth een nieuwe spits. Hij verving Tom van Weert, die de hele wedstrijd niks kon klaar spelen. Ook Sorloth kon de gelijke stand niet doorbreken. Na de kans van Ritzmaier was hij in de omschakeling gevaarlijk, maar zijn voorzet was niet goed genoeg voor Mahi. In blessuretijd kreeg Sorloth zelf nog een dot van een kans, maar van een meter of vijf schoot hij over. Eagles zal het meest blij zijn met het punt, Groningen droop gedesillusioneerd af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen