Ibrahimovic is ook tegen WBA goud waard voor United

17 december 2016, 20:22

Voor de tweede keer in vier dagen heeft Zlatan Ibrahimovic zijn club Manchester United naar een overwinning in de Premier League gedirigeerd. Nadat de Zweed woensdag al scoorde tegen Crystal Palace (1-2 zege) was de spits zaterdagavond twee keer doeltreffend in de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion, die door de bezoekers met 0-2 werd gewonnen.

West Brom draait dit seizoen boven verwachting en stond voor vandaag slechts vier punten achter Man United op de ranglijst van de Premier League. Toch had de thuisploeg weinig in te brengen tegen de ploeg van José Mourinho en dat kwam door één man: Zlatan Ibrahimovic. De naam van de spits stond al na vijf minuten op het scorebord op The Hawthorns. Een fijne voorzet van Jesse Lingard werd door de aanvaller perfect in de hoek gewerkt met het hoofd.

Vervolgens duurde het even voordat de tweede goal viel, dat gebeurde in de 56ste minuut. Ibrahimovic schoot de bal met een volley keurig in de lange hoek achter keeper Ben Foster en zorgde daarmee voor de beslissing. Woensdag was de spits ook al goud waard geweest voor United, dat toen door een late goal van de Zweed met 1-2 won van Palace. Dankzij zijn twee treffers van vandaag staat hij nu op tien goals in de laatste negen wedstrijden voor zijn club.

Daley Blind zat zaterdag de hele wedstrijd op de bank bij United, terwijl Memphis Depay geen onderdeel uitmaakte van de wedstrijdselectie. United is door de zege van vandaag nu acht speelronden op rij ongeslagen in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen