Leerdam: "In De Kuip komt er dan nog een bak herrie bij"

17 december 2016, 15:51

Kelvin Leerdam keert zaterdag voor even terug in De Kuip. De verdediger neemt het dan met Vitesse op tegen voormalig werkgever Feyenoord. Voor beide clubs is het de laatste competitiewedstrijd voor aanvang van de winterstop.

Feyenoord is koploper in de Eredivisie. "Maar ik heb ze deze competitie nog niet gezien", geeft Leerdam aan tegenover De Gelderlander. Hij voorspelt een zware wedstrijd. "We praten hier over de koploper. Het beste team van Nederland van dit moment. Dat wordt dus lastig voor ons in De Kuip." Leerdam was acht jaar lang actief voor de Rotterdammers.

De mandekker mist de duels in het stadion van Feyenoord. "De avondwedstrijden ook. Dat is altijd een aparte, mooie sfeer. Ik vind avondwedstrijd altijd leuker dan voetbal overdag. In De Kuip komt er dan ook nog een bak herrie bij. Heerlijk. Als je op de tribune zit, of tijdens de wedstrijd in de kleedkamer, en Feyenoord scoort, dan voel je De Kuip trillen."

Leerdam weet overigens nog niet waar zijn toekomst ligt. De speler is in het bezit van een aflopend contract. "Natuurlijk, er is interesse. Die is er altijd wel in het voetbal. En in de winterstop zit ik vanzelf een keer aan tafel met de technisch directeur. Dan hoor ik wel wat de plannen van de club zijn. Maar ik concentreer me eerst op mijn vak."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen