Rafinha verlengt bij Bayern, Zaza terug naar Juventus

16 december 2016, 15:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München heeft de samenwerking met Rafinha verlengd. De Duitse Rekordmeister heeft een optie in het contract van de Braziliaan gelicht, waardoor de rechtsachter tot medio 2018 vastligt in de Allianz Arena.

"Rafinha is niet alleen een belangrijke speler in het team, maar ook een goed mens in de kleedkamer", zegt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge op de cluwbebsite over Rafinha, die al sinds de zomer van 2011 onder contract staat bij Bayern. Hij staat na bijna 5,5 jaar op 186 optredens en vier doelpunten. "Ik ben zeer blij met deze contractverlenging. Bayern is een hechte familie en een van de beste clubs ter wereld", vertelt Rafinha zelf.

Zaza

Ondertussen is duidelijk geworden dat Simone Zaza deze winter terugkeert naar Juventus. West Ham United huurde de Italiaanse aanvaller, maar heeft hem niet langer nodig. Hij wist geen enkel doelpunt te maken voor de Premier League-club. "Zaza gaat terug naar Juventus, omdat West Ham hem niet wil houden", bevestigt zaakwaarnemer Vincenzo Morabito bij Juvenews.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen