Koeman ziet twee routiniers en jonge hond verlengen

16 december 2016, 11:44

Everton is op deze vrijdagochtend met veel contractnieuws naar buiten gekomen. The Toffees hebben de samenwerking met een drietal spelers verlengd. Gareth Barry (35), Leighton Baines (32) en Mason Holgate (20) hebben hun verbintenis op Goodison Park tot respectievelijk 2018, 2019 en 2021 uitgebreid.

Barry speelde al 609 wedstrijden in de Premier League, iets wat Ryan Giggs verder alleen nog maar voor elkaar kreeg. Baines is bezig aan zijn tiende seizoen bij Everton, waarvoor hij al 351 duels speelde. Holgate debuteerde in de openingswedstrijd van het seizoen, het 1-1 gelijkspel tegen Tottenham Hotspur, in de hoofdmacht van Everton.

Manager Ronald Koeman is zeer verheugd met het nieuws. "Leighton werkt altijd hard, is leergierig en gedisciplineerd en heeft veel techniek en inzicht. Ik ben blij dat hij hier nog lang blijft, zeker omdat hij ook offensief van waarde is. Die crosspasses die hij geeft op de juiste moment, dat kan niet iedereen. Hij is een van de ervaren spelers in ons team en dat geldt ook voor Gareth. Een erg slimme speler, met een sterk karakter. Een sleutelspeler. Mason is ten slotte een van de grootste talenten van de club. Hij kan achterin op meerdere posities uit de voeten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen