Martins Indi krijgt weer beuk: "Ze houden niet van me"

16 december 2016, 09:53

Bruno Martins Indi moet het de afgelopen tijd flink ontgelden op het voetbalveld. De verdediger van Stoke City kreeg woensdag in de wedstrijd tegen Southampton (0-0) een elleboogstoot van Shane Long en kreeg onlangs tegen Burnley ook al getroffen door een soortgelijke beuk. De Nederlander baalt ervan.

"Ik heb weer een elleboogstoot gekregen en ik heb begrepen dat deze nog even bekeken gaat worden op televisiebeelden", zegt Martins Indi tegen de Stoke Sentinel over de actie van Long, die wellicht dus moet vrezen voor een schorsing. "Ik hoop dat deze er komt. Als zoiets bij Stoke gebeurt, heeft men het er namelijk te weinig over. Als het bij een topploeg gebeurt, dan herhalen ze zulke incidenten continu op de televisie", aldus de oud-Feyenoorder.

Martins Indi heeft het dus even zwaar te verduren bij Stoke. "Misschien houden aanvallers niet van mij. Ik heb nu twee zware charges gekregen in de afgelopen weken. Gelukkig gaat het goed met mijn kaak en ribben", aldus de Oranje-international, die regelmatig wordt gescandeerd bij The Potters. "Dat heb ik gehoord, ja. Dat is mooi. Ik weet dat ze willen dat ik hier nog lang blijf, maar ik weet niet hoe de toekomst eruitziet", aldus Martins Indi, die gehuurd wordt van FC Porto.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen