Conte erkent naderende Chinese miljoenentransfer Oscar

15 december 2016, 10:43

Het heeft er alle schijn van dat Oscar niet veel langer speler van Chelsea is. De Braziliaan liet zelf eerder al weten vrijwel rond te zijn met het Chinese Shanghai SIPG en ook Antonio Conte laat weten dat er binnen een paar dagen duidelijkheid komt over de naderende deal.

Na de 0-1 zege op Sunderland kreeg Conte tijdens de persconferentie de vraag wanneer de transfer van Oscar bekendgemaakt wordt. "In de komende dagen zal er meer duidelijkheid komen. Verder wil ik er niks over kwijt", aldus de trainer. "Ik heb altijd op Oscar gerekend. Hij is een heel goede voetballer, maar soms heb je met moeilijke situaties te maken."

De 25-jarige Oscar kwam dit seizoen nog niet veel voor in de plannen van Conte. De laatste keer dat hij negentig minuten speelde was in augustus tijdens de competitiewedstrijd tegen Burnley. Oscar maakte in 2012 de overstap van Internacional de Porto Alegre naar Chelsea, dat 25 miljoen euro voor hem betaalde. Shangai SIPG zou bereid zijn ruim zestig tot zeventig miljoen euro neer te leggen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen