Wéér fysiek malheur Gündogan, Bailly ook weer gekwetst

15 december 2016, 00:06

Ilkay Gündogan kan geweldig voetballen, maar blijft maar geteisterd worden door blessureleed. De Duitse international stond in het verleden al meermaals aan de kant wegens gewrichtsproblemen en dreigt nu weer maandenlang te moeten revalideren.

De middenvelder raakte woensdagavond geblesseerd tegen Watford, dat met 2-0 verslagen werd in het Etihad Stadium. Na afloop gaf manager Pep Guardiola een verontrustende update. "Ik ben bedroefd, want het lijkt erop dat we hem lang kwijt zullen zijn. Waarschijnlijk meerdere maanden", aldus de Spaanse coach, die Gündogan afgelopen zomer naar Manchester haalde. De Duitser speelde tot dusver vijftien wedstrijden voor Manchester City, waarin hij vijf keer scoorde.

Bailly

Bij Manchester United maakte Eric Bailly in de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Crystal Palace zijn rentree na een knieblessure, maar de verdediger is weer geblesseerd geraakt. Weer aan zijn knie, maar ditmaal wel de andere. "We weten nog niet hoe erg de schade is. Het is zijn andere knie, dus het is geen terugslag van zijn vorige blessure. We moeten het afwachten", aldus manager José Mourinho.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen