Chapecoense speelt op 29 januari weer een wedstrijd

14 december 2016, 19:46

De eerste wedstrijd die Chapecoense sinds het tragische vliegtuigongeluk in Colombia zal spelen, staat gepland voor 29 januari. Een official van de Braziliaanse club heeft tegenover persbureau AFP bevestigd dat er dan in eigen huis tegen International de Lage gespeeld zal worden in het staatskampioenschap.

Op 28 november werd de hele voetbalwereld op brute wijze opgeschrikt, toen 71 van de 77 inzittenden van een vlucht op vijftig kilometer van Medellín om het leven kwamen bij een crash. Vrijwel de volledige staf en selectie van Chapecoense zat aan boord en slechts drie spelers overleefden het drama. De Braziliaanse club was onderweg naar Atlético Nacional voor de finale van de Copa Sudamericana, maar werd dus getroffen door een tragisch ongeluk. Chapecoense werd na de ramp als winnaar van het toernooi aangewezen.

Derde speler ook terug naar Brazilië

Er zijn al twee spelers die de crash overleefd hebben naar Brazilië gebracht: verdediger Alan Ruschel en keeper Jakson Follmann. Neto, de andere overlevende, wordt donderdag teruggebracht naar zijn vaderland. Dat heeft Chapecoense via de clubkanalen laten weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen