PSV kreeg bod op Narsingh en corrigeert spelers

14 december 2016, 09:08

Dinsdagavond werd er bij PSV een forumavond georganiseerd, waarbij fans vragen konden stellen aan de directie van de club uit Eindhoven. Tijdens die avond ging het er een aantal keer pittig aan toe en werden bijvoorbeeld enkele spelers bekritiseerd vanwege hun houding. Technisch manager Marcel Brands liet weten dat hij zijn spelers al heeft aangesproken op hun gedrag.

Fans van PSV zeiden dat ze het belachelijk vonden dat enkele spelers na een slecht resultaat naar de kleedkamer vertrokken zonder de fans te bedanken. "Spelers die zich daaraan onttrekken worden daarop aangesproken", reageerde Brands volgens Omroep Brabant. "Ik heb dat gedaan bij Héctor Moreno, die meteen naar de catacomben ging. Maar ik heb Zinchenko ook weleens gezegd dat hij niet in zijn eentje nog eens terug moet gaan om de popiejopie-jongen uit te hangen. Zoiets doe je gezamenlijk als team."

Brands erkende ook dat PSV het dit seizoen moeilijk heeft. "Na successen, zeker na twee landskampioenschappen, zie je vaak dat het meer moeite kost om je op te laden. Je ziet bij ons dan ook dat vooral de spelers die er bij ons al wat langer zijn wat minder in vorm zijn. Dat is iets wat we serieus nemen en proberen aan te pakken."

Overigens gaf de beleidsbepaler ook aan dat PSV afgelopen zomer, op 29 augustus, een bod op Luciano Narsingh heeft gekregen van Burnley. De aanvaller had echter geen oren naar een transfer. De buitenspeler lijkt voorlopig nog in Eindhoven te blijven, al weet Brands dat nog niet zeker. "Er is op dit moment redelijk concrete interesse in hem, alleen heeft zich bij ons nog niemand gemeld. Wel bij zijn zaakwaarnemer", zei Brands volgens het Eindhovens Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen