Go Ahead verliest ook in oefenduel van amateurs

13 december 2016, 23:01

Go Ahead Eagles wil maar wat graag in de Eredivisie blijven. Om het ritme erin te houden, besloten de club terwijl een groot deel van de Eredivisie-teams uitkomt in de KNVB-beker een oefenduel te organiseren. De amateurs van Bennekom bleken alleen bepaalde geen gewillig slachtoffer en versloegen de ploeg uit Deventer met 3-2. 

Bennekom liet zich vooral in de openingsfase gelden met enkele scherpe counters, waarbij de defensie van Go Ahead er steeds niet goed uitzag. Na twintig minuten stond de eersteklasser als met 3-0 voor de treffers van Cas Mulder, Jeffrey Rutgers en Marco Corba. In het slotkwartier deden de Eagles pas wat terug via Givan Werkhoven en Mohamed Hamdaoui.

Go Ahead maakte van het oefenduel gebruik om de negentienjarige Daniel Crowley een kans te geven zich te laten zien. De aanvallende middenvelder is op proef van Arsenal en liet naar verluidt een prima indruk achter op trainer Hans de Koning. 

Het is niet voor het eerst dit seizoen dat de ploeg van De Koning verliest van een amateurploeg. In de KNVB-beker was Jodan Boys op De Adelaarshorst al met 1-2 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen