Jans geeft Saymak rust: "Soms hele tijden onopvallend"

13 december 2016, 17:31

Dankzij een twee finales en nog een halve finale in de voorbije vier seizoenen mag PEC Zwolle zich een echte cupfighter noemen. Woensdag kan de kwartfinale worden bereikt, als de ploeg van Ron Jans afrekent met FC Utrecht. De trainer heeft in de KNVB-beker na weer de beschikking over Danny Holla, die de voorbije periode ontbrak vanwege een hamstringblessure.

Mustafa Saymak, die bijna een jaar lang absent was vanwege een knieblessure, is daarvan het slachtoffer. "Een speler die er zó lang uit is geweest heeft heel veel tijd nodig om weer helemaal topfit te worden en qua ritme en gevoel weer helemaal op het oude niveau terug te komen", zo ligt de coach toe aan RTV Oost. "Je ziet dat hij briljante momenten heeft, maar ook hele tijden onopvallend speelt."

Hoewel PEC volgens middenvelder Wout Brama meer waarde aan de Eredivisie hecht, betekent dat niet dat de club de KNVB-beker zomaar laat schieten. "Ik heb drie keer een finale mogen meemaken en dat vind ik fantastisch dus daar ga ik morgen alles voor geven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen