Overtoom traint mee bij Eagles: "Ik kan een versterking zijn"

13 december 2016, 16:19

Willie Overtoom is terug op de Nederlandse velden. Na avonturen in België en Qatar is de middenvelder neergestreken bij Go Ahead Eagles, waar hij voorlopig meetraint met de groep als proefspeler. Maar als het aan hem ligt, wordt Overtoom spoedig een vaste waarde in Deventer.

"Ik denk dat ze versterking nodig hebben en ik denk dat ik dat kan zijn als ik gewoon honderd procent ben en dat wil ik ook gauw laten zien", vertelt de Kameroener aan RTV Oost. "Conditioneel sta ik er wel ok voor, alleen als je voor jezelf traint is het natuurlijk anders. Hier kom je weer in duels, je moet je positioneren, er worden hele andere dingen gevraagd. Dat krijg je alleen door veel trainen en wedstrijden spelen."

Dat Overtoom nu geen club heeft, had onder andere te maken met zijn vorige werkgever Al-Shamal. "Ik kon me na de zomerwindow niet meer over laten schrijven, omdat ik nog in Qatar stond ingeschreven. Nu richting de winterwindow zijn er weer genoeg mogelijkheden."

De 30-jarige Overtoom speelde in Nederland voor AZ, Telstar, Heracles Almelo en weer AZ, alvorens hij in 2014 een poging waagde bij Zulte-Waregem. Na vijf optredens daar werd zijn contract echter ontbonden. Ook in Qatar verbleef hij maar zes maanden, al koos hij daar zelf voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen