Nieuwe teleurstelling voor Klopp: "Heb gemengde gevoelens"

12 december 2016, 09:20

Na de pijnlijke 4-3 nederlaag tegen AFC Bournemouth slaagde Liverpool er zondag wederom niet in om een competitieduel in winst om te zetten. Op Anfield Road bleef de ploeg van Jürgen Klopp tegen West Ham United steken op een 2-2 gelijkspel. Ondanks dat is de oefenmeester niet louter ontevreden.

Liverpool ging rusten met een 1-2 achterstand, maar maakte kort na de pauze de gelijkmaker. Verder kwam het daarna niet meer. "Het is negatief dat we niet hebben gewonnen, maar ik heb gemende gevoelens omdat we wel een punt hebben. Als je tegen een team als West Ham op achterstand komt, dan wordt het heel lastig. Dat komt omdat zij zich voornamelijk richten op verdedigen."

West Ham-vedette Dimitri Payet had de bezoekers na een halfuur op gelijke hoogte gebracht, door een vrije trap te benutten. "Dat kan altijd gebeuren", reageert Klopp nuchter. "Het was een briljante vrije trap van hem. Ik zag hem in de warming-up alle ballen naast het doel schieten, dus ik hoopte dat hij dit ook zou doen in de wedstrijd."

Liverpool komt woensdag weer in actie, de nummer drie van de Premier League brengt dan een bezoek aan Middlesbrough.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen