Narsingh: "Kans is heel groot dat ik bijteken in winterstop"

12 december 2016, 07:44

Het Jetro Willems-scenario lijkt ook in werking te gaan treden bij Luciano Narsingh. De rappe vleugelaanvaller heeft ook een aflopend contract bij PSV en lijkt net als Willems snel bij te tekenen in Eindhoven. Een transfervrije vertrek bij de titelverdediger, dat wil hij naar eigen zeggen voorkomen.

Dat heeft Narsingh aangegeven tegenover het Eindhovens Dagblad. "Ik ga ervan uit dat ik ook na de winterstop speler van PSV ben. Marcel Brands en mijn zaakwaarnemer zijn ook al aan het praten. Ik ga de club sowieso niet transfervrij verlaten. PSV zit in mijn hart", zegt Narsingh, die begeleid wordt door zaakwaarnemer Mino Raiola. "Dus ik teken bij, of er komt iets moois. Ik ben gelukkig hier, zal PSV niet zomaar verlaten. De kans is heel groot dat ik bijteken in de winterstop."

Toch houdt Narsingh de deur voor een vertrek op een kier. "Je weet het nooit. Als er een mooie club uit Engeland, Duitsland of Spanje komt, dan ga je erover nadenken. Als ze niet komen, of niet geïnteresseerd zijn, dan moet je dat accepteren en beter je best doen bij PSV. Ik heb met Mino afgesproken dat ik nu niets wil weten over eventuele aanbiedingen. Ik weet hoe ik ben, dan ga ik daar veel over nadenken en dat is niet goed voor mijn spel", besluit Narsingh.

De 26-jarige flankspeler werd in de zomer van 2012 voor ongeveer 4 miljoen euro overgenomen van sc Heerenveen. Hij speelde 114 competitiewedstrijden voor PSV, waarin hij 21 maal wist te scoren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen