Pastoor over nederlaag: "Uitslag geeft lelijk gevoel"

11 december 2016, 16:08

Er leek zondag lange tijd weinig aan de hand voor Sparta in de thuiswedstrijd tegen Vitesse, maar door een late goal van Ricky van Wolfswinkel ging de promovendus toch met 0-1 onderuit op het Kasteel. Trainer Alex Pastoor baalt ervan.

"Dit is voor ons een nare uitslag", aldus Pastoor bij de NOS. "Aan de andere kant kwamen we in de eerste helft na een stroef begin wel in de wedstrijd. We hadden de controle en er was niet veel aan de hand, wat na de pauze alleen maar beter werd. Dat hebben we goed gedaan, maar om een goed gevoel aan de uitslag over te houden moet je er wel één maken. Dat was een te grote opgave voor ons. Aan beide kanten zijn er bijna geen kansen geweest."

Sparta moest zich tegen Vitesse iets aanpassen. "Dat was best wel lastig, want normaal willen we de bal snel naar voren spelen. Deze wedstrijd vroeg erom dat we het wat rustiger aan deden. We kwamen best lastig in de wedstrijd, maar toen we dat eenmaal waren vond ik het goed om te zien dat we ons kunnen meten met een ploeg van dit kaliber. Daar kunnen we mee verder, maar de uitslag geeft een lelijk gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen