Willems en Siem de Jong op de bank tegen Go Ahead

10 december 2016, 19:13

Hij verlengde vrijdag zijn contract bij de club, maar voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles behoort Jetro Willems opnieuw niet tot de eerste elf van PSV. Coach Phillip Cocu zet de linksback, net als de laatste weken voor diens blessure, zoals verwacht op de bank tegen de promovendus.

Joshua Brenet is de linkervleugelverdediger van PSV tegen Go Ahead. Deze positie werd vorige week tegen Roda JC Kerkrade (0-0) nog ingevuld door Hector Moreno, maar hij speelt vanavond weer in het centrum. Dat doet hij samen met Daniel Schwaab, waardoor Nicolas Isimat-Mirin genoegen moet nemen met een plaats op de bank. Keeper Jeroen Zoet en rechtsback Santiago Arias completeren de defensie van de landskampioen.

Luciano Narsingh keert terug in de basis bij PSV. De vleugelaanvaller speelt in de voorhoede samen met Luuk de Jong en Gaston Pereiro, waardoor Oleksandr Zinchenko een linie terugzakt. De Oekraïner heeft op het middenveld gezelschap van Bart Ramselaar en Davy Pröpper. Siem de Jong was tegen Roda JC nog basisspeler, maar start tegen Go Ahead als reserve.

De aftrap bij PSV - Go Ahead Eagles in het Philips Stadion is om 19.45 uur.

Opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Schwaab, Moreno, Brenet; Pröpper, Ramselaar, Zinchenko; Narsingh, L. de Jong, Pereiro

Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Groenbast, Fischer, Schenk, Achenteh; Nieveld, Duits, Ritzmaier; Antonia, Maatsen, Wolters

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen