Valencia verliest ook bij Sociedad, Bakkali scoort

10 december 2016, 19:57

Valencia blijft moeizaam presteren in de Spaanse competitie. De equipe uit de sinaasappelstad ging zaterdag in de uitwedstrijd tegen subtopper Real Sociedad met 3-2 onderuit. Valencia, dat met tien man afsloot in het Estadio Municipal de Anoeta, wacht al zeven competitieduels op een zege.

Willian José zette Sociedad met twee treffers in de eerste 24 minuten op een 2-0 voorsprong. Dani Parejo bracht in de 36ste minuut uit een strafschop de spanning terug, maar een punt zat er niet in voor Valencia. Voormalig PSV-speler Zakaria Bakkali was in de derde minuut van de extra tijd wel trefzeker voor de bezoekers, maar dat was slechts de 3-2. Juanmi had enkele minuten daarvoor al de derde Sociedad-treffer gemaakt. Valencia-speler João Cancelo kreeg in de 82ste minuut zijn tweede gele kaart.

Met twaalf punten uit vijftien wedstrijden staat Valencia teleurstellend zeventiende in La Liga. Sociedad stijgt door de winst naar een voorlopige vierde plaats.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!