Achilles kansloos: "Dacht dat dieptepunt al was bereikt"

10 december 2016, 11:58

Na achttien speelronden staat Achilles '29 roemloos onderaan in de Jupiler League, met slechts vijf punten en maar liefst 47 tegengoals. Vrijdag verloor het team van Eric Meijers op eigen veld met 0-6 van FC Volendam. Een enorme dreun, zegt de trainer.

Naast de 0-6 nederlaag kreeg het team ook twee rode kaarten, wat de rampavond compleet maakte voor de voormalig amateurclub. "Ik dacht dat we ons dieptepunt al hadden bereikt, maar we zijn nog dieper gezakt. Dat is een hele kwalijke zaak", baalt Meijers bij Omroep Gelderland. De situatie bij de club is zorgelijk, weet de trainer. "Nee, ik heb alles geprobeerd wat ik kon proberen en heb natuurlijk ook wat trucjes uitgehaald, maar we zien geen vooruitgang. Dat maakt het moeilijk."

Door de slechte prestaties van Achilles is de positie van de trainer ook onder druk komen te staan. "Van mij mag ook een ander het doen, maar ik ben wel heel strijdbaar. We geloven namelijk nog steeds in een goed einde van Achilles, maar er moet een en ander gaan gebeuren. We hebben vaker met dit bijltje gehakt en we zijn nog niet weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen